Mod de preparare
Feliile de carne sa fie taiate subtire si atat de mari cat sa inpacheteze cate un ou. Fiecare felie de carne se sareaza-pipereaza si se acopera cu un strat subtire de suc de rosii si se inpacheteaza cate un ou. Se leaga cu ata sau se prinde cu scobitori si se prajesc in ulei. Separat se soteaza ceapa si usturoiul taiate bucati de 2 cm. Se potriveste de sare si piper si se serveste langa ouale impachetate.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|