Parjoale cu tofu

Parjoale cu tofu
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Martie 2010

O delicioasa reteta de post!

Ingrediente
8 cartofi medii
300 g Tofu in saramura (simplu)
1 ceapa mare
1 legatura patrunjel
3 lingurite faina alba
sare
½ lingurita praf de usturoi
¼ lingurita piper negru

Mod de preparare
Se scoate tofu din caserola si se scurge de saramura.
Se fierb cartofii. Dupa fierbere se scurg si se curata de coaja.
Ceapa se curata, se toaca marunt si se inabuse cu putina apa.
Cartofii se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu  tofu, ceapa inabusita, faina, sare, usturoi, piper si patrunjelul tocat marunt.
Incingeti tigaia in care ati pus in prelabil putin ulei. Se pune cate o lingura de compozitie si se aplatizeaza pana la grosimea de ½ cm. Se prajesc parjoalele pe fiecare parte pana devin aurii.

 

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    09:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    09:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    10:00 Brutaria casei regale
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa toamna 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa toamna 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa toamna 2025
    15 min
    02:00 Mostenirea
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 Brutaria casei regale
    105 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies