Ingrediente:
1 kg peste alb
salau
200 g svaiter
1 cana lapte
1 lingura unt
1 lingura faina
sare, piper alb
Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se fierbe , apoi se lasa la racit. Se dezoseaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se prepara un sos alb din lapte cu unt care se pun la fiert si se adauga faina amestecind incontinuu un sfert de ora . Se sareaza-pipereaza. Peste peste se pune acest sos , se rade cascavalsi se lasa la cuptor sa se rumeneasca.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|