Peste la cuptor cu cascaval

Peste la cuptor cu cascaval
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Mai 2010

Ingrediente:
1 kg peste alb
salau
200 g svaiter
1 cana lapte
1 lingura unt
1 lingura faina
sare, piper alb

Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se fierbe , apoi se lasa la racit. Se dezoseaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se prepara un sos alb din lapte cu unt care se pun la fiert si se adauga faina amestecind incontinuu un sfert de ora . Se sareaza-pipereaza. Peste peste se pune acest sos , se rade cascavalsi se lasa la cuptor sa se rumeneasca.   

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies