Ingrediente:
1 kg peste alb
salau
200 g svaiter
1 cana lapte
1 lingura unt
1 lingura faina
sare, piper alb
Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se fierbe , apoi se lasa la racit. Se dezoseaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se prepara un sos alb din lapte cu unt care se pun la fiert si se adauga faina amestecind incontinuu un sfert de ora . Se sareaza-pipereaza. Peste peste se pune acest sos , se rade cascavalsi se lasa la cuptor sa se rumeneasca.
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
20:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 105 min
|
03:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|