Ingrediente:
1 kg peste alb
salau
200 g svaiter
1 cana lapte
1 lingura unt
1 lingura faina
sare, piper alb
Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se fierbe , apoi se lasa la racit. Se dezoseaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se prepara un sos alb din lapte cu unt care se pun la fiert si se adauga faina amestecind incontinuu un sfert de ora . Se sareaza-pipereaza. Peste peste se pune acest sos , se rade cascavalsi se lasa la cuptor sa se rumeneasca.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|