Ingrediente:
300 g morcov
100 g miez de nuca macinat
2 oua
1 plic zahar pudra cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
50g margarina
50 g faina
1 lingurita praf de copt de la Dr. Oetker
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Morcovii se spala, se curata si se dau prin razatoarea mica.
Faina se amesteca cu praful de copt si cu zaharul vanilinat, dupa care se adauga nucile.
Ouale se bat cu zaharul pudra apoi se amesteca cu margarina topita si se incorporeaza in amestecul de faina. La final se adauga morcovul si se omogenizeaza.
Se aseaza compozitia intr-o tava rotunda (diametrul de 24 cm) unsa si tapetata cu faina si se coace 35 minute la 180°C.
Se lasa prajitura la racit, dupa care se serveste feliat si ornat cu zahar pudra.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
