Mod de preparare:
Se separa ouale. Se bate albusul spuma cu praful de sare. Faina se amesteca cu praful de copt.
Untul moale se bate cu zaharul, cu ajutorul unui mixer, pana se optine o crema spumoasa. Se adauga pe rind galbenusurile, laptele, faina si albusul batut cu sare.
2.Se tapeteaza o forma de copt de aprox. 30x23 (se unge cu unt si se pudreaza cu faina),se toarna 1/2 din aluat, apoi visinele fara simburi si se pune deasupra restul de aluat. Se presara apoi pesmetul peste aluat.
3.Se incalzeste cuptorul la180 °C, si se coace prajitura timp de 25 min.
Sfat: Se poate servi cu multa frisca si fructe zaharisite
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|