Mod de preparare:
Se separa ouale. Se bate albusul spuma cu praful de sare. Faina se amesteca cu praful de copt.
Untul moale se bate cu zaharul, cu ajutorul unui mixer, pana se optine o crema spumoasa. Se adauga pe rind galbenusurile, laptele, faina si albusul batut cu sare.
2.Se tapeteaza o forma de copt de aprox. 30x23 (se unge cu unt si se pudreaza cu faina),se toarna 1/2 din aluat, apoi visinele fara simburi si se pune deasupra restul de aluat. Se presara apoi pesmetul peste aluat.
3.Se incalzeste cuptorul la180 °C, si se coace prajitura timp de 25 min.
Sfat: Se poate servi cu multa frisca si fructe zaharisite
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 60 min
|
02:00 | Sarutul otravit 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|