Ingrediente:
1 piept de pui
2 dovlecei
1 lingura unt
ulei
sare si piper alb
2 legaturi marar verde
1 lingura faina
1 cana smantana pentru gatit
2 linguri faina
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste usor in ulei. Dovleceii se feliaza, sa sareaza, se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei.
Separat se pregateste un sos alb: se topeste untul, se amesteca cu smantana, se sareaza-pipereaza lasandu-se pe foc cateva minute. Se adauga carnea de pui, dovlecelul prajit si mararul prospat, tocat.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|