Pui cu gogsari si masline

Pui cu gogsari si masline
Data publicarii: 30 Septembrie 2010

Ingrediente: 1 piept de pui, , 3 gogosari copti, 1 mana masline mici si negre, 1 cana suc de rosii proaspete, ulei, sare, piper, 1 ceapa taiata, 2 catei de usturoi, 1 pahar vin alb, 1 frunza de dafin.

Pieptul de pui se taie in bucati potrivite si se prajesc in ulei. Se adauga ceapa . Se toarna sucul de rosii , se pune si usturoiul feliat , maslinele, vinul , sare si piper dupa gust , frunza de dafin , si gogosarii curatati si taiati fideluta . Se lasa sa fiarba pe foc mic 30 min . Se serveste fierbinte.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies