Pui cu gogsari si masline

Pui cu gogsari si masline
Data publicarii: 30 Septembrie 2010

Ingrediente: 1 piept de pui, , 3 gogosari copti, 1 mana masline mici si negre, 1 cana suc de rosii proaspete, ulei, sare, piper, 1 ceapa taiata, 2 catei de usturoi, 1 pahar vin alb, 1 frunza de dafin.

Pieptul de pui se taie in bucati potrivite si se prajesc in ulei. Se adauga ceapa . Se toarna sucul de rosii , se pune si usturoiul feliat , maslinele, vinul , sare si piper dupa gust , frunza de dafin , si gogosarii curatati si taiati fideluta . Se lasa sa fiarba pe foc mic 30 min . Se serveste fierbinte.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies