Pui cu parmezan si sos de patrunjel

Pui cu parmezan si sos de patrunjel
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 30 Septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui feliat si taiat in patrate mici, 2 oua batute, faina, 150 g parmezan ras, ulei pentru prajit
Pentru sos:  1 lingura unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte, 2 linguri patrunjel tocat, sare si piper.

Mod de preparare
Bucatile de pui se dau prin faina, ou si parmezan si se prajesc in ulei fierbinte.
Untul, faina si laptele se amesteca continuu pe foc, pana se ingroasa si devine omogen. Se lasa sa fiarba pe foc mic 3-4 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper, dupa gust. Se serveste fierbinte.

Vezi AICI retetele prezentate de Simona Mihaescu!
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies