Pui cu parmezan si sos de patrunjel

Pui cu parmezan si sos de patrunjel
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 30 Septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui feliat si taiat in patrate mici, 2 oua batute, faina, 150 g parmezan ras, ulei pentru prajit
Pentru sos:  1 lingura unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte, 2 linguri patrunjel tocat, sare si piper.

Mod de preparare
Bucatile de pui se dau prin faina, ou si parmezan si se prajesc in ulei fierbinte.
Untul, faina si laptele se amesteca continuu pe foc, pana se ingroasa si devine omogen. Se lasa sa fiarba pe foc mic 3-4 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper, dupa gust. Se serveste fierbinte.

Vezi AICI retetele prezentate de Simona Mihaescu!
 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 05:45 Flori insangerate S3
    120 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    75 min
    00:15 Fructul oprit
    60 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies