Pui umplut cu sarmalute

Pui umplut cu sarmalute
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 24 Septembrie 2009

Ingrediente
1 pui foarte mare, 300 g ficatei pasare, 1 ceapa , ½ pachet unt, 1 ceasca orez fiert, sare, piper, boia dulce, foi de vita, 1 ceasca cu smantana.

Mod de preparare
Ficateii se prajesc in unt atat cat sa-si schimbe culoarea, dupa care se maruntesc. In untul ramas, se caleste ceapa. Se amesteca ficateii cu ceapa calita, cu orezul fiert si se fac sarmalute foarte, foarte mici, cu care se umple puiul, pe care se pune, sare, piper si boia, dupa care se unge cu unt  si smantana si se lasa la cuptor pana se rumeneste.

Vezi AICI retetele prezentate de Simona Mihaescu!
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies