Pui umplut cu sarmalute

Pui umplut cu sarmalute
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 24 Septembrie 2009

Ingrediente
1 pui foarte mare, 300 g ficatei pasare, 1 ceapa , ½ pachet unt, 1 ceasca orez fiert, sare, piper, boia dulce, foi de vita, 1 ceasca cu smantana.

Mod de preparare
Ficateii se prajesc in unt atat cat sa-si schimbe culoarea, dupa care se maruntesc. In untul ramas, se caleste ceapa. Se amesteca ficateii cu ceapa calita, cu orezul fiert si se fac sarmalute foarte, foarte mici, cu care se umple puiul, pe care se pune, sare, piper si boia, dupa care se unge cu unt  si smantana si se lasa la cuptor pana se rumeneste.

Vezi AICI retetele prezentate de Simona Mihaescu!
 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    180 min
    04:00 Trei surori S3
    75 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies