Ingreniente:
4 bucati rata ( pentru 4 portii )
1 varza dulce, taiata fideluta
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 carnat afumat
5 rosii zemoase,
ulei, sare si boabe de piper, marar verde
Bucatile de rata se fierb in apa cu un praf de sare. Ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat fideluta se calesc in ulei . Se adauga varza prospata . Cind toate s-au inmuiat , se pun intr-un vas pentru cuptor , se amesteca cu sare, boabe de piper, marar tocat , rosiile date pe razatoare si bucatile de rata si felii de cirnat prajite, pentru aroma. Se lasa la cuptor pina s-au patruns bine bucatile de carne.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|