Marul se curata de cotor, se umple cu dulceata si o lingurita scortisoara si se pune la copt 25 minute la 180 º C.
Se prepara prezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se pune la fiert laptele.
Se ia vasul de pe foc si se adauga in ploaie continutul plicului, amestecand usor si continuu cu ajutorul unui tel.
Se pune din nou vasul la fiert, la foc mic, timp de 1 minut, amestecand usor si continuu.
Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit timp de 10 minute.
Marul copt se taie in feliute si se aseaza radial peste orez. Se presara cu scortisoara si migdale pentru decor.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|