Visinele se pun intr-un castron (fara simburi) si se amesteca cu vinul rosu si cu 50 g zahar, se lasa 1 ora sa se odihneasca, dupa care se pun intr-o sita. Intre timp, untul inmuiat se amesteca cu zaharul ramas, pesmetul, zaharul vanilat, esenta de rom si cele trei galbenusuri unul cate unul. In aceasta compozitie se pun visinile bine scurse si cele 6 albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma de cuptor unsa si tapetata cu pesmet si se pune la cuptor la bain-marie pentru aprox. 1 ora. Se poate servi cu sosul de vin de la maceratul visinelor.
06:00 | Inima nu minte 105 min
|
---|---|
07:45 | Leylifer 60 min
|
08:45 | Ingeri tacuti 75 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|