Visinele se pun intr-un castron (fara simburi) si se amesteca cu vinul rosu si cu 50 g zahar, se lasa 1 ora sa se odihneasca, dupa care se pun intr-o sita. Intre timp, untul inmuiat se amesteca cu zaharul ramas, pesmetul, zaharul vanilat, esenta de rom si cele trei galbenusuri unul cate unul. In aceasta compozitie se pun visinile bine scurse si cele 6 albusuri batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma de cuptor unsa si tapetata cu pesmet si se pune la cuptor la bain-marie pentru aprox. 1 ora. Se poate servi cu sosul de vin de la maceratul visinelor.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|