Fructele se decongeleaza si se lasa la scurs pe o sita.
Intr-un vas mic se amesteca praful pentru sarlota cu 200 ml apa si se lasa 10 minute la inmuiat.
Intre timp se pregateste o baie de apa (un vas mai mare in care sa incapa recipientul cu sarlota) si se lasa apa sa clocoteasca.
Separat se bat 2 oua care apoi se adauga peste sarlota lasata la inmuiat.
Se pune vasul cu sarlota pe baia de apa care fierbe la foc mediu. Se fierbe astfel aprox. 5 min, pana cand sarlota incepe sa se ingroase usor si capata consistenta unui sos.
Se amesteca continuu cu un tel. Dupa aceasta se lasa la racit.
Intr-un vas pentru mixer se pune 1 litru de lapte rece de la frigider, se adauga praful pentru frisca si se bate cu mixerul, la inceput la viteza mica si apoi la viteza mare timp de 2-3 minute. 300 g de frisca se pastreaza pentru ornat si restul se amesteca cu sarlota, folosind mixerul. (Tipp: Daca sarlota s-a intarit prea tare, ea poate fi incalzita usor pana capata consistenta unui sos)
Intr-o forma cu inel detasabil, se asaza piscoturile taiate pe jumatate si peste ele se adauga 150 g fructe de padure. Dupa care se toarna compozitia de mai sus.
Dupa racire se desprinde inelul detasabil si se orneaza tortul cu restul de fructe de padure si frisca.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|