Ingrediente:
6 foi fine de clatite , 500 g spanac , sare, piper , 200 g crema de brinza , 100 g nuci prajite si taiate , 12 felii de somon afumat, 50 g smintina fermentata, 50 g unt.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si spalat se opareste , dupa care se trage in unt , condimentindu-se cu sare si piper.
Crema de brinza se amesteca cu nucile prajite si smintina.
Pe fiecare clatita se aseaza spanac , crema de brinza si cate 2 felii de somon, se ruleaza si se taie in jumatati . Un aperitiv special si foarte gustos , potrivit cu un vin alb.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|