Ingrediente:
6 foi fine de clatite , 500 g spanac , sare, piper , 200 g crema de brinza , 100 g nuci prajite si taiate , 12 felii de somon afumat, 50 g smintina fermentata, 50 g unt.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si spalat se opareste , dupa care se trage in unt , condimentindu-se cu sare si piper.
Crema de brinza se amesteca cu nucile prajite si smintina.
Pe fiecare clatita se aseaza spanac , crema de brinza si cate 2 felii de somon, se ruleaza si se taie in jumatati . Un aperitiv special si foarte gustos , potrivit cu un vin alb.
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S2 135 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Capcana razbunarii 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|