Reteta de ACASA - 12 octombrie 2011 - Pui cu jambon afumat

Reteta de ACASA - 12 octombrie 2011 - Pui cu jambon afumat
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 12 Octombrie 2011

Ingrediente:
6 pulpe de pui dezosate, 8 felii de  jambon afumat, 1 pahar vin alb sec,1 capatina de usturoi, 400 g ciuperci, 2 pahare smintina, sare, piper, cimbru uscat, 2 oua, unt, ulei, 1 ceapa tocata. 

Mod de preparare:

Pulpele de pui se prajesc in unt si ulei. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile feliate, vinul alb, sare, piper, cimbru, felii de usturoi si smantana. Intr-un vas se aseaza 3 bucati de pui, se acopera cu felii de jambon, sos de ciuperci, iar pui, jambon, restul de sos si ouale batute si la cuptor pana se leaga sosul.         

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Sarutul otravit
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies