Mod de preparare:
Tava se unge bine cu unt si se tapeteaza cu faina.
Cuptorul se preincalzeste la 185 C.
Faina se amesteca cu praful de copt.
Se separa albusurile si se bat spuma cu un praf de sare.
2 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o craticioara la foc mic. Dupa ce tot zaharul s-a caramelizat, se adauga 20 ml apa fierbinte si se mai tine la foc mic pana se dizolva tot zaharul. Se ia de pe foc si se adauga mierea.
Galbenusurile, restul de zahar, untul moale, aroma de portocale, scortisoara, cuisoarele, nucsoara, esenta de rom se adauga peste compozitia de mai sus si se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza bine. Peste aceasta compozitie se adauga treptat faina si se amesteca in continuare cu mixerul la viteza medie.
Se adauga treptat albusurile batute spuma si se ameteca usor cu telul, de sus in jos, pana se incorporeaza tot albusul.Aluatul astfel obtinut se pune in tava si se coace la mijlocul cuptorului, timp de coacere 20-25 minute.
La final se orneaza cu creioanele colorate, desenand barba , nasul, ochii si caciula mosului.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|