Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|