Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava

Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Ceafa de porc la tava, mancare
Data publicarii: 13 Octombrie 2011

Ingrediente: 6 felii de ceafa de porc, cimbru proaspat, piper negru macinat, sare, boia de ardei dulce, 100 g nuci macinate, 1 leg busuioc, 1 pahar vin rosu, 1 pahar apa , 2 linguri ulei.

Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim  cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Inima nu minte
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies