Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava

Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Ceafa de porc la tava, mancare
Data publicarii: 13 Octombrie 2011

Ingrediente: 6 felii de ceafa de porc, cimbru proaspat, piper negru macinat, sare, boia de ardei dulce, 100 g nuci macinate, 1 leg busuioc, 1 pahar vin rosu, 1 pahar apa , 2 linguri ulei.

Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim  cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    105 min
    18:45 Flori insangerate S2
    135 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    120 min
    03:15 Capcana razbunarii
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies