Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava

Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Ceafa de porc la tava, mancare
Data publicarii: 13 Octombrie 2011

Ingrediente: 6 felii de ceafa de porc, cimbru proaspat, piper negru macinat, sare, boia de ardei dulce, 100 g nuci macinate, 1 leg busuioc, 1 pahar vin rosu, 1 pahar apa , 2 linguri ulei.

Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim  cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    60 min
    18:00 Darul iubirii
    60 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    210 min
    04:30 Trei surori S3
    90 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies