Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava

Reteta de ACASA, 13 octombrie - Ceafa de porc la tava
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Ceafa de porc la tava, mancare
Data publicarii: 13 Octombrie 2011

Ingrediente: 6 felii de ceafa de porc, cimbru proaspat, piper negru macinat, sare, boia de ardei dulce, 100 g nuci macinate, 1 leg busuioc, 1 pahar vin rosu, 1 pahar apa , 2 linguri ulei.

Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim  cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 O vara de vis
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    135 min
    04:15 O vara de vis
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies