Mod de preparare: 200 g zahar se topeste , se adauga untul si se lasa pe foc pina se obtine un caramel. Fructele se curata de coaja, se taie in felii groase si se pun in sosul caramel lasindu-se pe foc 1 min. Acest amestec se rastoarna intr-o forma pentru cuptor unsa cu unt.
Se freaca galbenusurile de ou cu zaharul ramas, se adauga laptele si esenta de vanilie si albusurile batute spuma . La final se pune faina in ploaie amestecind cu grija aluatul si totul se aseaza peste fructe .Se misca vasul pentruca aluatul sa intre printre fructe si se lasa la cuptor 40-45 min.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|