Ingrediente:
Pentru aluat:
300 g făină de grâu
1 lingurita Praf de copt de la Dr. Oetker
100 g zahar pudra
1 plic Zahar Vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
1 ou
100 g unt moale sau margarina
2 linguri de lapte
1 plic cappuccino instant
In plus:
1 lingură de zahăr
1 lingurita de cacao Dr. Oetker
Zahar pudra pentru decor
Mod de preparare:
Se tapeteaza o foaie cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul la 200° C
Intr-un bol, se amesteca faina cu praful de copt, dupa care se adauga restul ingredientelor pentru aluat si se omogenizeaza totul cu un bratele pentru aluat ale unui mixer, mai intai la viteza mica si apoi la viteza ridicata pana se obtine un aluat omogen.
Aluatul astfel obtinut se intinde in strat subtire, pe masa de lucru tapata cu faina si se decupeaza cu ajutorul unor forme pentru fursecuri. In plus de decupeaza fursecurile in asa fel incat sa se formeze un spatiu (ca un carlig) de asezat pe marginea unei cani.
Jumatate din fursecuri se pudreaza cu amestecul de cacao cu zahar si jumatate se pudreaza doar cu zahar, dupa care se asaza in tava si se coc 8 minute in partea de mijloc a cuptorului.
La final se pudreaza cu zahar pentru decor.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|