Ingrediente:
2 teline de marime potrivita, sare, piper, 3 oua, 250 g fulgi de ovaz, patrunjel verde, marar verde, 2 linguri de faina, ulei pentru prajit, 250 g iaurt de oaie sau bivolita, 3 catei de usturoi, marar.
Mod de preparare:
Telina se curata si se taie in felii de 5 mm grosime, care se sareaza-pipereaza si se oparesc in apa. Feliile, usor inmuiate, se trec prin faina, ou si fulgi de ovaz si se prajesc in ulei. Se servesc cu iaurt amestecat cu usturoi zdrobit, marar tocat, sare si piper .
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|