Ingrediente:
3,5 kg de sfeclă rosie
6 linguri de hrean răzuit fin
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
2 lingurițe de sare
3 cuișoare
1 linguriță de boabe de piper
2 lingurițe de chimen
2 cepe dulci tăiate mărunt
1 plic Pikantfix dulce acrisor
Mod de preparare:
Se taie sfecla felii si se aseaza in borcane alaturi de hrean si ceapa.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si restul condimentelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|