Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de nuci se macina si se amesteca cu faina si cu sarea, dupa care se cern. Se adauga zaharul, zaharul vanilinat si drojdia. Apoi se face o gropita in mijloc si se adauga galbenusurile, laptele caldut, restul de nuci taiate, portocalele, stafidele, aromele si untul moale “in fulgi”. Se amesteca totul, mai intai cu bratele de aluat ale mixerului electric, dupa care se framanta timp de aproximativ 20-30 de minute. In cazul in care aluatul este lipicios se poate adauga faina.
Se obtine un aluat neted, lucios si elastic.
Se lasa apoi la dospit aprox. 1 ora, la loc cald, timp in care aluatul isi va dubla volumul.
Dupa aceea, se mai framanta putin, se aseaza in tava unsa si tapetata cu faina, se mai lasa la odihnit 15 min. in tava, dupa care se coace in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 40 de minute.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
