Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de nuci se macina si se amesteca cu faina si cu sarea, dupa care se cern. Se adauga zaharul, zaharul vanilinat si drojdia. Apoi se face o gropita in mijloc si se adauga galbenusurile, laptele caldut, restul de nuci taiate, portocalele, stafidele, aromele si untul moale “in fulgi”. Se amesteca totul, mai intai cu bratele de aluat ale mixerului electric, dupa care se framanta timp de aproximativ 20-30 de minute. In cazul in care aluatul este lipicios se poate adauga faina.
Se obtine un aluat neted, lucios si elastic.
Se lasa apoi la dospit aprox. 1 ora, la loc cald, timp in care aluatul isi va dubla volumul.
Dupa aceea, se mai framanta putin, se aseaza in tava unsa si tapetata cu faina, se mai lasa la odihnit 15 min. in tava, dupa care se coace in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 40 de minute.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|