Ingrediente:
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
1 galbenus de ou
2 lingura de zahar
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
300 ml lapte
200 ml smantana dulce
1 albus de ou batut spuma
2 banane
2 linguri de zahar brun sau zahar alb
Mod de preparare:
Plicul de budinca se amesteca cu cele 2 linguri de zahar, zaharul vanilat Bourbon, 6 linguri de lapte si galbenusul de la ou. Restul de lapte impreuna cu smantana dulce se pun la fiert. Dupa ce a fiert, se ia de pe foc, se adauga budinca si se mai fierbe 1 minut, amestecand continuu. Se lasa apoi la racit 10-15 minute amestecand continuu.
Albusul batut spuma se incorporeaza si el usor in budinca.
Bananele se decojesc, se feliaza si se asaza in 2 vase joase, termorezistente. Peste banane se adauga crema de vanilie Bourbon. Caramelul se adauga inainte de servire.
Pentru stratul de caramel:
Varianta 1 Se acopera crema cu un start uniform de zahar brun si se flambeaza cu ajutorul unui mini- arazator, pana cand acesta se topeste si se distribuie pe intreaga suprafata a cremei.
Varianta 2. Se acopera crema cu un start uniform de zahar brun. Vasele se introduc 10 minute in partea superioara a cuptorul preincalzit.(preferabil cuptor cu aer cald sau cu incalzire in partea superioara)
Varianta 3. Zaharul brun se caramelizeaza separat si se distribuie fierbinte peste crema de vanilie.
Dupa flambare, crème brulee se lasa putin la racit si apoi se serveste.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|