Mod de preparare:
Pasul 1 – Pregatirea aluatului
Intr-un vas pentru mixer se amesteca mixul pentru gogosi , continutul plicului de drojdie(se gaseste in cutie) si apa. Se amesteca totul cu spiralele pentru aluat ale mixerului, timp de 1 minut, pana la omogenizare. Se adauga uleiul si se amesteca in continuare 1 minut, la viteza mare.
Pasul 2 – Dospirea si pregatirea gogosilor
Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se lasa la dospit intr-un loc cald, timp de 30 min.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie subtire de 0,5 cm pe masa de lucru presarata cu faina si se taie forme rotunde cu un pahar cu diametrul de 7 cm. Se suprapun 2 forme taiate, in mijlocul lor se pune o lingurita de dulceata de caise si se preseaza pe margini.
Pasul 3 – Mod de prajire
Gogosile astfel formate se prajesc in ulei bine incins, la foc mediu, pe ambele parti. Se scot, se lasa la scurs pe un servetel de hartie sau pe un gratar si se orneaza cu zahar pudra.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|