Reteta de ACASA 2011 - 5 decembrie - Gogosi de post cu gem

Reteta de ACASA 2011 - 5 decembrie - Gogosi de post cu gem
Citeste mai mult despre: Gogosi de post, Reteta de ACASA 2011
Data publicarii: 05 Decembrie 2011

Ingrediente: 1 cutie Mix pentru Gogosi 300 ml apa calda 2 linguri ulei 7 linguri dulceata de caise

Mod de preparare:

Pasul 1 – Pregatirea aluatului

Intr-un vas pentru mixer se amesteca mixul pentru gogosi , continutul plicului de drojdie(se gaseste in cutie) si apa.  Se amesteca totul cu spiralele pentru aluat ale mixerului, timp de 1 minut, pana la omogenizare. Se adauga uleiul si se amesteca in continuare 1 minut, la viteza mare.

Pasul 2 – Dospirea si pregatirea gogosilor

Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se lasa la dospit intr-un loc cald, timp de 30 min.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie subtire de 0,5 cm pe masa de lucru presarata cu faina si se taie forme rotunde cu un pahar cu diametrul de 7 cm. Se suprapun 2 forme taiate, in mijlocul lor se pune o lingurita de dulceata de caise si se preseaza pe margini.

Pasul 3 – Mod de prajire

Gogosile astfel formate se prajesc in ulei bine incins, la foc mediu, pe ambele parti. Se scot, se lasa la scurs pe un servetel de hartie sau pe un gratar si se orneaza cu zahar pudra.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Familia
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies