Ingrediente:
250 g faina
1 lingurita praf de copt de la Dr. Oetker
125 g zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
3 galbenusuri de ou
200 g unt rece
125 g migdale macinate
Pentru decor:
50 g zahar pudra
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Cuptorul se princalzeste la 180 ◦C.
Se ia o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.
Faina se amesteca cu praful de copt. Apoi se adauga restul ingredientelor pentru aluat si se amesteca cu ajutorul unui mixer, folosind spiralele pentru aluat. Dupa omogenizare, se aduna tot aluatul intr-o bila si se asaza pe masa de lucru.
Se formeaza rulouri de aproximativ 1,5 cm grosime si se taie la 5-6 cm lungime, care modeleaza apoi sub forma de semiluna si se asaza in tava.
Fursecurile se coc timp de 10 -15 minute si se pudreaza cu amestecul de zahar pudra si zahar vanilinat cat inca sunt calde.
Se procedeaza similar cu urmatoarele tavi, pana la terminarea aluatului.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|