Ingrediente:
250 g faina
1 lingurita praf de copt de la Dr. Oetker
125 g zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
3 galbenusuri de ou
200 g unt rece
125 g migdale macinate
Pentru decor:
50 g zahar pudra
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Cuptorul se princalzeste la 180 ◦C.
Se ia o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.
Faina se amesteca cu praful de copt. Apoi se adauga restul ingredientelor pentru aluat si se amesteca cu ajutorul unui mixer, folosind spiralele pentru aluat. Dupa omogenizare, se aduna tot aluatul intr-o bila si se asaza pe masa de lucru.
Se formeaza rulouri de aproximativ 1,5 cm grosime si se taie la 5-6 cm lungime, care modeleaza apoi sub forma de semiluna si se asaza in tava.
Fursecurile se coc timp de 10 -15 minute si se pudreaza cu amestecul de zahar pudra si zahar vanilinat cat inca sunt calde.
Se procedeaza similar cu urmatoarele tavi, pana la terminarea aluatului.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|