Ingrediente:
150 g unt moale sau margarina
150 g zahar brun
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
2 oua
200 g fulgi de ovaz
-100 gr faina
150 g migdale macinate
1 lingurita rasa de praf de copt
1 plic Finesse coaja rasa de lamaie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura solida de ciocolata de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate untul spuma cu ajutorul unui mixer, la viteza maxima. Se adauga treptat zaharul brun si esenta si se mixeaza in continuare pan ase obtine un aluat omogen. Se adauga apoi ouale, fiecare la cate ½ minut, amestecand in continuare.
Fulgii de ovaz se amesteca cu migdalele, praful de copt si coaja de lamaie. Acest amestec se incorporeaza in crema de unt framantand cu mainile, pe o suprafata de lucru presarata cu faina.
Aluatul se modeleaza in 2 rulouri de aproximativ 30 cm lungime, care se impacheteaza in folie alimentara si se tin la frigider cateva ore sau peste noapte.
Se preincalzeste cuptorul la 180◦C. Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
Rulourile se taie in feliute de aproximativ 5 mm grosime, care se asaza in tava si se coc aproximativ 20 minute, in partea de mijloc a cuptorului.
Se procedeaza similar pentru urmatoarele tavi, pan ala terminarea aluatului.
Se tine plicul de glazura in apa fierbinte pana se topeste glazura, apoi se taie la un colt si se glazureaza biscuitii cu linii fine de glazura.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|