Ingrediente:
150 g unt moale sau margarina
150 g zahar brun
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
2 oua
200 g fulgi de ovaz
-100 gr faina
150 g migdale macinate
1 lingurita rasa de praf de copt
1 plic Finesse coaja rasa de lamaie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura solida de ciocolata de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate untul spuma cu ajutorul unui mixer, la viteza maxima. Se adauga treptat zaharul brun si esenta si se mixeaza in continuare pan ase obtine un aluat omogen. Se adauga apoi ouale, fiecare la cate ½ minut, amestecand in continuare.
Fulgii de ovaz se amesteca cu migdalele, praful de copt si coaja de lamaie. Acest amestec se incorporeaza in crema de unt framantand cu mainile, pe o suprafata de lucru presarata cu faina.
Aluatul se modeleaza in 2 rulouri de aproximativ 30 cm lungime, care se impacheteaza in folie alimentara si se tin la frigider cateva ore sau peste noapte.
Se preincalzeste cuptorul la 180◦C. Se tapeteaza tava cu hartie de copt.
Rulourile se taie in feliute de aproximativ 5 mm grosime, care se asaza in tava si se coc aproximativ 20 minute, in partea de mijloc a cuptorului.
Se procedeaza similar pentru urmatoarele tavi, pan ala terminarea aluatului.
Se tine plicul de glazura in apa fierbinte pana se topeste glazura, apoi se taie la un colt si se glazureaza biscuitii cu linii fine de glazura.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|