Ingrediente:
½ cana cu stafide,
½ cana de caise deshidratate
½ cana cu lapte de soia cu gust de vanilie Inedit,
1 cana cu nuca macinata
-2 plicuri Finesse coaja de la o lamaie
4 linguri fulgi de cocos
2 linguri Musli Vitalis cu 40% fructe macinata
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
Mod de preparare:
Stafidele si caisele se inmoaie in laptele amestecat cu esenta de rom si zaharul timp de 20 de minute, apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga nuca macinata, coaja de lamaie, 2 linguri de nuca de cocos si musliul. Se modeleaza bilute de marimea unei nuci. Se tavalesc prin nuca de cocos. Inainte de servire, se tin la frigider 30-40 minute.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|