Ingrediente:
3 galbenusuri
4 albusuri
75 g zahar fin
75 g faina
1 praf de sare
2 plicuri Original Pudding cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Original Pudding cu gust de caramel de la Dr. Oetker
1,5 litri lapte
8 linguri de zahar
Mod de preparare:
Pentru blat:
Galbenusurile se bat bine cu 75 g zahar, apoi se adauga 75g faina.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se inglobeaza usor in compozitia de galbenusuri. Blatul se toarna intr-o tava (30x22 cm) tapetata cu hartie de copt si se coace 12 minute la 200 Celsius, in cuptorul preincalzit.
Se prepara cele 2 budinci de vanilie cu 1L lapte si 5 linguri de zahar, si separat, in acelasi timp, budinca de caramel cu 500 ml lapte si 3 linguri de zahar.
Budinca de vanilie se intinde rapid peste blat, iar peste ea, din loc in loc se adauga pete din budinca de caramel.
Prajitura se tine la frigider 2 ore, inainte de servire.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|