Ingrediente:
10 piscoturi
2 lingurite esenta de cafea de la Dr. Oetker
½ lingurita esenta de migdale de la Dr. Oetker
50 ml cafea tare
1 lingura zahar
1 plic Sarlota de vanilie de la Dr. Oetker
1 lingurita cafea solubila
200 ml smantana dulce rece de la frigider
100 ml lapte rece de la frigider
Pentru decor: 2 linguri cacao pudra.
Mod de preparare:
Cafeaua tare impreuna cu zaharul se clocotesc pe foc 1 minut, amestecand din cand in cand pentru topirea zaharului. La final se adauga 1 lingurita esenta de cafea si esenta de migdale.
Piscoturile se inmoaie in siropul de cafea, racit si aseaza pe fundul unui vas de sticla.
Se prepara sarlota de vanilie cu amestecul de smantana dulce si lapte, omogenizand cu mixerul timp de 3 minute. La final se adauga cafeaua instant si 1 lingurita de esenta de cafea, dupa care se toarna peste piscoturi si totul se da la rece pentru 1-2 ore.
Se serveste rece, pudrata cu cacao.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|