Ingrediente:
3,5 kg de legume asortate de sezon, Ex: morcovi, țelină frunze, ardei roșii și galbeni, ceapă (de primăvară), conopidă, brocoli. 3 tulpini de mentă proaspătă 1 bucată de ghimbir de mărimea unei nuci 1 plic de Pikant fix dulce-acrisor 300 ml otet 1,75 la apa 150 g zahar
Mod de preparare:
Toate legumele se curata si se spala, apoi se taie in bucati mici si se aseaza in borcane. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros. Durata de macerare: circa 6 săptămâni. Durată de păstrare: la loc răcoros, uscat și întunecat circa 6-9 luni.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|