Ingrediente:
3,5 kg de legume asortate de sezon, Ex: morcovi, țelină frunze, ardei roșii și galbeni, ceapă (de primăvară), conopidă, brocoli. 3 tulpini de mentă proaspătă 1 bucată de ghimbir de mărimea unei nuci 1 plic de Pikant fix dulce-acrisor 300 ml otet 1,75 la apa 150 g zahar
Mod de preparare:
Toate legumele se curata si se spala, apoi se taie in bucati mici si se aseaza in borcane. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros. Durata de macerare: circa 6 săptămâni. Durată de păstrare: la loc răcoros, uscat și întunecat circa 6-9 luni.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|