Ingrediente:
3 vinete , 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 leg oregano , 1 leg busuioc, 200 g miez de rosii, ulei masline, sare si piper, otet din vin rosu, 150 g parmezan ras, 100 g pesmet.
Mod de preparare:
Vinetele curatate se feliaza, se sareaza, se sterg de sucul amarui si se prajesc sau se frig daca vrem sa fie mai putin uleioase. Separat se pregateste un sos din miez de rosii, ceapa calita in ulei, oregano si busuioc proaspete, sare, piper si 1 lingura otet. Intr-un vas , pentru cuptor, uns cu ulei, asezam sosul de rosii,o parte din feliile de vinete, parmezan, vinetele ramase, parmezan si pesmet. Lasam la cuptor 40 minute.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 105 min
|
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|