Ingrediente:
3 vinete , 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 leg oregano , 1 leg busuioc, 200 g miez de rosii, ulei masline, sare si piper, otet din vin rosu, 150 g parmezan ras, 100 g pesmet.
Mod de preparare:
Vinetele curatate se feliaza, se sareaza, se sterg de sucul amarui si se prajesc sau se frig daca vrem sa fie mai putin uleioase. Separat se pregateste un sos din miez de rosii, ceapa calita in ulei, oregano si busuioc proaspete, sare, piper si 1 lingura otet. Intr-un vas , pentru cuptor, uns cu ulei, asezam sosul de rosii,o parte din feliile de vinete, parmezan, vinetele ramase, parmezan si pesmet. Lasam la cuptor 40 minute.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|