Ingrediente:
Muschiulet de berbecut 2 bucati, 200 g couscou, 500 ml supa de legume , piper, sare, 10 mieji caju, ulei.
Mod de preparare:
Muschiul de berbecut se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se frige la gratar. In supa de legume se fierbe couscous-ul, adaugandu-se piper si sare daca supa nu a fost deajuns de sarata si 1 lingura de ulei.
Cand couscous-ul a fiert adaugam miejii de caju prajiti si-l servim ca garnitura linga muschiul fript la gratar.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|