Mod de preparare:
Spanacul se opareste dupa ce a fost curatat si spalat, se scurge de apa si se taie marunt , apoi cu ceapa taiata marunt si se calesc in unt . Se ia de pe foc, se raceste si se amesteca cu nucsoara, sare piper , smintina, galbenusurile de ou , parmezan si la final albusurile spuma .
Se intinde o foaie de hirtie de copt pe o tava , si punem amestecul de spanac pe hirtie intr-un strat potrivit pentru a se coace o foaie de rulada. Lasam la cuptor 12 -15 min. In acest timp pregatim umplutura din crema de brinza amestecata cu smintina , rosia cubulete, la fel si ardeiul, si busuiocul. Se sareaza –pipereaza. Foaia de spanac coapta se rastoarna pe o alta coala de hirtie sau un servet alb din bumbac , se acopera cu umplutura de brinza si se ruleaza cu ajutorul servetului . Se feliaza pentru a se servi .
06:00 | Draga mama 135 min
|
---|---|
08:15 | Jocurile sortii 60 min
|
09:15 | Sarutul otravit 45 min
|
10:00 | Pacate din iubire 60 min
|
11:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
12:00 | Mereu in gandul meu 60 min
|
13:00 | Destinati iubirii 120 min
|
15:00 | Un nou rasarit 120 min
|
17:00 | Dragoste de neinvins 120 min
|
19:00 | Draga mama 120 min
|
21:00 | Jocurile sortii 60 min
|
22:00 | Sarutul otravit 60 min
|
23:00 | Baiatul meu 60 min
|
00:00 | Mereu in gandul meu 60 min
|
01:00 | Calea spre iertare 240 min
|
05:00 | Baiatul meu 60 min
|
06:00 | Draga mama 120 min
|