Ingrediente:
300 g ciocolata de menaj
2 plicuri Glazura solida de ciocolata de la Dr. Oetker
200 g smantana dulce
100 gr unt moale
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
350 g biscuiti cu unt
Mod de preparare:
Se tapeteaza cu folie alimentara o forma de cozonac.
Smantana , zaharul vanilinat , glazurile topite se aduc la fierbere la foc mic.Se adauga ciocolata de menaj taiata in bucati marunte , untul si se amesteca pana la omogenizeaza.
Se aseaza un strat de biscuiti in forma (daca este nevoie biscuitii se vor taia astfel incat sa se acopere cat mai bine suprafata). Peste biscuiti se toarna un strat de crema de ciocolata, apoi se asaza din nou un strat de biscuiti si se continua alternand biscuitii cu ciocolata. Stratul superior va fi de biscuiti.
Se lasa prajitura la frigider minim 5 ore sau preferabil peste noapte.
Pentru servire se scoate din forma cu ajutorul foliei, se rastoarna pe un platou si se feliaza.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|