Ingrediente:
300 g ciocolata de menaj
2 plicuri Glazura solida de ciocolata de la Dr. Oetker
200 g smantana dulce
100 gr unt moale
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
350 g biscuiti cu unt
Mod de preparare:
Se tapeteaza cu folie alimentara o forma de cozonac.
Smantana , zaharul vanilinat , glazurile topite se aduc la fierbere la foc mic.Se adauga ciocolata de menaj taiata in bucati marunte , untul si se amesteca pana la omogenizeaza.
Se aseaza un strat de biscuiti in forma (daca este nevoie biscuitii se vor taia astfel incat sa se acopere cat mai bine suprafata). Peste biscuiti se toarna un strat de crema de ciocolata, apoi se asaza din nou un strat de biscuiti si se continua alternand biscuitii cu ciocolata. Stratul superior va fi de biscuiti.
Se lasa prajitura la frigider minim 5 ore sau preferabil peste noapte.
Pentru servire se scoate din forma cu ajutorul foliei, se rastoarna pe un platou si se feliaza.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|