Ingrediente:
1 muschiulet de vitel, 2 cepe, 2 morcovi , 1 praz partea alba, 1 pahar vi alb, 2 fire ceapa verde , partea verde, sare si piper, 250 ml smintina de gatit , 2 linguri unt , putin ulei.
Mod de preparare:
Muschiul se prajeste, pe toate partile, in ulei cu jumatate cantitate de unt. Se sareaza-pipereaza. Intr-un vas termorezistent, uns cu untul ramas se caleste ceapa taiata apoi se adauga morcovul si prazul taiate precum betele de chibrit.
Cand s-au rumenit, se amesteca cu vinul alb si dupa citeva min de fierbere adaugam smintina . Inca 5 minute de fierbere si punem muschiul feliat. Lasam la fiert 2-3 minute, se orneaza cu arpagic si se serveste cald cu un pahar de vin alb.`
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|