Ingrediente:
1,5 kg de rosii bine coapte 4 cepe albe 2 catei de usturoi ½ plic Pikant fix iute 750 ml apa 150 ml otet 100g de zahăr 2 boabe de ienupăr 1 cuisoară 10g de piper boabe alb si negru 10g boabe de mustar
Durată de preparare: 30 de minute
Timp de pătrundere: minim 3 zile
Durată de păstrare: la loc uscat și întunecos 2-3 luni
Mode de preparare:
1. Roșiile se spală, se zvântă și se curata de miezul mai tare. Fiecare roșie se înțeapă de 2-3 ori cu o scobitoare. 2. Ceapa și usturoiul se curata si se așează împreună cu roșiile în borcanele pregătite în prealabil. 3. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|