Cartofii curatati si injumatatiti se fierb 15 minute. Se adauga apoi radacinile de patrunjel taiate cuburi si se mai fierb 10 minute. Conopida spalata si desfacuta in mici buchete se calesc in unt . Se sareaza si se pipereaza. Cartofii cu patrunjelul radacina, fierte, se zdrobesc si se amesteca cu 150 ml lapte , apoi totul se asaza intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt. Se asaza conopida . Ouale se bat ,se amesteca cu laptele ramas , cu smantina , cascaval si parmezan , nucsoara , patrunjel tocat , sare si piper, felii fine de costita. Se toarna totul peste conopida si se lasa la cuptor 40 -50 de minute.
06:00 | Inima nu minte 105 min
|
---|---|
07:45 | Leylifer 60 min
|
08:45 | Ingeri tacuti 75 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|