Ingrediente:
1 telina mare, 200 g maioneza , 1 lingurita mustar de Dijon, 4 felii somon proaspat , piper boabe rosu , alb, negru,1 pahar vin alb, sare, ulei, 1 lamaie.
Mod de preparare:
Pe folie unsa cu ulei se aseaza feliile de somon. Se pregateste un amestec de zeama de lamaie, sare, piper, vin alb care se toarna peste peste. Acesta va fierbe-coace in folia care se inchide ermetic.
Telina rasa sau taiata bastonase subtiri se amesteca cu maioneza, mustar, sare si piper dupa gust. Se serveste langa pestele copt .
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|