Ingrediente:
1 kg de pulpă de roșii tăiată mărunt
500 g de ardei roșii tăiați mărunt
300 g de ceapă curățată, tăiată mărunt
1 vânătă tăiată mărunt (cca. 400 g)
1 cățel de usturoi
100 g de zahăr
2 lingurițe de boia de ardei dulce
3 linguri de sare
1 linguriță de piper macinat
1 pic Finesse coaja de lamaie de la Dr. Oetker aromă
2 cuburi de supă
1/8 l oțet din vin rosu (6 %)
1/8 l apă
½ lingurita de conservant Dr. Oetker
Mod de preparare:
Conservantul se dizolva in 2-3 linguri de apa.
Restul ingredientelor – se adaugă unul după altul într-o oală și se aduc la fierbere, amestecand continuu.
Durată de fierbere: cca. 20 min.
Întreaga fiertură se pasează și apoi se mai dă în clocot o dată amestecand continuu. Se ia de pe foc și se adaugă conservantul. Ketchup-ul fierbinte se toarnă în borcane pana la capac dupa care borcanele se infileteaza si se tin la loc uscat si racoros.
Sfat: Acest Ketchup se recomandă în special ca sos pentru fripturi.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|