Ingrediente:
1 kg de pulpă de roșii tăiată mărunt
500 g de ardei roșii tăiați mărunt
300 g de ceapă curățată, tăiată mărunt
1 vânătă tăiată mărunt (cca. 400 g)
1 cățel de usturoi
100 g de zahăr
2 lingurițe de boia de ardei dulce
3 linguri de sare
1 linguriță de piper macinat
1 pic Finesse coaja de lamaie de la Dr. Oetker aromă
2 cuburi de supă
1/8 l oțet din vin rosu (6 %)
1/8 l apă
½ lingurita de conservant Dr. Oetker
Mod de preparare:
Conservantul se dizolva in 2-3 linguri de apa.
Restul ingredientelor – se adaugă unul după altul într-o oală și se aduc la fierbere, amestecand continuu.
Durată de fierbere: cca. 20 min.
Întreaga fiertură se pasează și apoi se mai dă în clocot o dată amestecand continuu. Se ia de pe foc și se adaugă conservantul. Ketchup-ul fierbinte se toarnă în borcane pana la capac dupa care borcanele se infileteaza si se tin la loc uscat si racoros.
Sfat: Acest Ketchup se recomandă în special ca sos pentru fripturi.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|