Mod de preparare:
Se amesteca faina cu sarea, se cerne, dupa care se adauga drojdia si zaharul si se omogenizeaza. Apa calduta se amesteca cu uleiul dupa care se adauga peste faina, amestecand cu ajutorul unui mixer. Se frământă aluatul cu mâna sau cu spiralele mixerului şi se lasă la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se împarte aluatul în două. Fiecare parte se întinde pe masa de lucru. Grosimea aluatului întins trebuie să fie de circa 5 mm. Aluatul se taie cu ajutorul unei forme inimioară. Câte 4 din bucăţile de aluat obţinute se aşează pe tava unsă sub formă de trifoi cu 4 foi. Se ung cu apă sau cu ulei de masline, se ornează cu seminţele pentru ornat şi se mai lasă 15 minute la crescut. Se dau la cuptor şi se coc aproximativ 20 minute.
Cuptor electric: 200 ° C
Cuptor cu gaz: Treapta 4
Timp de coacere: cca. 20 minute
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | O iarna ca-n povesti 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 04:45 | O iarna ca-n povesti 75 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|