Ingrediente:
1 kg de conopidă (inflorescență de conopidă)
400 g de varză albă tăiată fin
200 g de ceapă tăiată mărunt
200 g de frunze de țelină tăiate mărunt
500 g de dovlecei tăiați mărunt
500 g de ardei tăiat mărunt
400 g de morcovi tăiați mărunt
1 plic de Pikant dulce acrisor
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
4 lingurite de boabe de muștar
2 lingurițe de tarhon
2 roșii fără pieliță tăiate mărunt
Mod de preparare:
Toate legumele taiate marunt se repartizeaza in borcane, alaturi de mustar, tarhon, rosii.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|