Intr-un ibric se toarna continutul plicului peste care se adauga treptat laptele, amestecand. Amestecul obtinut se pune pe aragaz si se fierbe 30 de secunde( ½ minut dupa ce a inceput sa fiarba) amestecand continuu.
Ciocolata de baut densa si cremoasa se toarna in cani si se serveste la temperatura dorita, decorata cu frisca.
Pe foodstory.ro poti gasi cele mai tari retete de cocktailuri: mojito, pina colada si bloody mary
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 60 min
|
02:15 | Trei surori 120 min
|
04:15 | Sarutul otravit 60 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|