Se aseaza faina gramajoara si se amesteca cu zaharul si un praf de sare.
De jur imprejur se aseaza cubuletele de unt si in mijloc oul. Se toarna 3 linguri de apa calduta si se framinta rapid cu mainile. Aluatul se lasa la frigider 30 min. Caisele se scurg si se taie cubulete. Se amesteca branza de vaci cu zahar tos , zahar vanilat , un praf de sare, oua, amidon si coaja de lamaie. Se inglobeaza cu frisca batuta si la final bucatelele de caise si se amesteca usor. Se intinde foaia de aluat intr-o forma de tarta, avand grija sa formama si margini, se toarna umplutura si se coace cca 40 min. la 180 g. Se scoate din cuptor si se lasa la racit dupa care se poate scoate din forma.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|