Se aseaza faina gramajoara si se amesteca cu zaharul si un praf de sare.
De jur imprejur se aseaza cubuletele de unt si in mijloc oul. Se toarna 3 linguri de apa calduta si se framinta rapid cu mainile. Aluatul se lasa la frigider 30 min. Caisele se scurg si se taie cubulete. Se amesteca branza de vaci cu zahar tos , zahar vanilat , un praf de sare, oua, amidon si coaja de lamaie. Se inglobeaza cu frisca batuta si la final bucatelele de caise si se amesteca usor. Se intinde foaia de aluat intr-o forma de tarta, avand grija sa formama si margini, se toarna umplutura si se coace cca 40 min. la 180 g. Se scoate din cuptor si se lasa la racit dupa care se poate scoate din forma.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|