Se aseaza faina gramajoara si se amesteca cu zaharul si un praf de sare.
De jur imprejur se aseaza cubuletele de unt si in mijloc oul. Se toarna 3 linguri de apa calduta si se framinta rapid cu mainile. Aluatul se lasa la frigider 30 min. Caisele se scurg si se taie cubulete. Se amesteca branza de vaci cu zahar tos , zahar vanilat , un praf de sare, oua, amidon si coaja de lamaie. Se inglobeaza cu frisca batuta si la final bucatelele de caise si se amesteca usor. Se intinde foaia de aluat intr-o forma de tarta, avand grija sa formama si margini, se toarna umplutura si se coace cca 40 min. la 180 g. Se scoate din cuptor si se lasa la racit dupa care se poate scoate din forma.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|