Ingrediente:
Pentru aluat:
1 cutie Mix pentru Gogosi
250 ml lapte cald
1 ou
2 linguri ulei
1 lingurita esenta de vanilei de la Dr. Oetker
3 linguri de zahar
Pentru umplutura:
600 g mere rase
6 linguri de zahar
½ lingurita esenta de migdale de la Dr. Oetker
Zahar pudra pentru décor.
Mod de preparare:
Intr-un vas pentru mixer se amesteca mixul pentru gogosi (chiar daca preparam cornuri) si continutul plicului de drojdie ( plicul de drojdie se gaseste in cutie).
Se adauga laptele cald si oul. Se amesteca totul cu spiralele pentru aluat ale mixerului, timp de 1 minut, pana la omogenizare. Se adauga uleiul, zaharul si esenta si se amesteca in continuare 1 minut, la viteza mare.
Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se dospeste intr-un loc cald, timp de 30 min.
Merele se calesc cu zaharul pana se evapora sucul rezultat, dupa care se adauga esenta si omogenizeaza.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie subtire de 0,5 cm pe masa de lucru presarata cu faina si se taie in patrate (latura de 12 cm) si apoi fiecare patrat in cate 2 triunghiuri.
Pe fiecare triunghi se asaza cate 1-2 lingurite din compozitia de mere. Dupa care se ruleaza si asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Cornurile se coc 15 minute la 180◦ si dupa ce se scot din cuptor se pudreaza cu zahar.
| 05:45 | Flori insangerate S3 135 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 135 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|