Mod de preparare : Carnea se prajeste in ulei dupa care se scoate pe o farfurie . In uleiul ramas se calesc morcovii , ceapa , telina , si cartofii. Se sareaza si cind toate s-au inmuiat se adauga cartofii, salvie , foile de dafin si rosiile. La final totul va fierbe la foc mic cu cidru adaugat . In acest timp se pregatesc galustile .
Ingrediente galuste: 60 g faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri chivas tocat marunt, patrunjel tocat, 100 g piine farimitata, 1 ou, 3 linguri lapte, 1 lingura ulei .
Ingredientele uscate se amesteca cu chivas si patrunjel, se face in mijloc o gropita si se pun uleiul, laptele si oul. Se adauga un praf de sare si se amesteca totul obtinindu-se un aluat din care se formeaza galustele care se fierb in apa cu sare . Se servesc cu tocanita noastra de porc .
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|