Cârnăciori în aluat
Ingrediente
6 bucăţi cârnaţi de porc, grosi, scurţi şi puţin afumaţi, 250 ml lapte, 2 ouă, 125 g făina, sare, piper, ulei
Modul de preparare
Cârnaţii se prăjesc pâna se rumenesc, după care se scot din tigaie şi se păstrează o parte din grăsimea rămasa. Laptele, ouăle, făina şi sarea se amestecă într-un bol. Într-o tavă se toarnă grăsimea rămasă, se aşeaza cârnaciorii şi se lasă în cuptor câteva minute pâna când grăsimea se încinge. Se scoate din cuptor, se adaugă aluatul şi se mai dă la cuptor 30 minute pâna când aluatul capătă o culoare maro, aurie.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|