Cârnăciori în aluat
Ingrediente
6 bucăţi cârnaţi de porc, grosi, scurţi şi puţin afumaţi, 250 ml lapte, 2 ouă, 125 g făina, sare, piper, ulei
Modul de preparare
Cârnaţii se prăjesc pâna se rumenesc, după care se scot din tigaie şi se păstrează o parte din grăsimea rămasa. Laptele, ouăle, făina şi sarea se amestecă într-un bol. Într-o tavă se toarnă grăsimea rămasă, se aşeaza cârnaciorii şi se lasă în cuptor câteva minute pâna când grăsimea se încinge. Se scoate din cuptor, se adaugă aluatul şi se mai dă la cuptor 30 minute pâna când aluatul capătă o culoare maro, aurie.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|