Cârnăciori în aluat
Ingrediente
6 bucăţi cârnaţi de porc, grosi, scurţi şi puţin afumaţi, 250 ml lapte, 2 ouă, 125 g făina, sare, piper, ulei
Modul de preparare
Cârnaţii se prăjesc pâna se rumenesc, după care se scot din tigaie şi se păstrează o parte din grăsimea rămasa. Laptele, ouăle, făina şi sarea se amestecă într-un bol. Într-o tavă se toarnă grăsimea rămasă, se aşeaza cârnaciorii şi se lasă în cuptor câteva minute pâna când grăsimea se încinge. Se scoate din cuptor, se adaugă aluatul şi se mai dă la cuptor 30 minute pâna când aluatul capătă o culoare maro, aurie.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|