Clătite cu spanac şi caşcaval
Ingrediente:
5 foi de clătite , 250 g caşcaval, 100 g parmezan ras, 250 g spanac, 1 ou, 5 felii piept ardelenesc, sare, piper, 1 pahar supă de legume, puţin unt
Mod de preparare:
Frunzele de spanac se opăresc şi se lasă la scurs. Se amestecă cu caşcaval, ou, sare şi piper. Se umplu clătitele, se rulează şi se taie în două. Se înfăşoară jumătate din clătite în piept ardelenesc şi se asează în cratită, în picioare, alternând cu clătite neînfăşurate. Se toarnă deasupra supa de legume, se presară cu caşcaval ras. Din loc în loc, se pun bucăţele de unt şi se dă la cuptor 30 de minute. Se servesc calde.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|