Reteta de ACASA: Crap cu vin roşu si foi de dafin şi langoşi nebune

Reteta de ACASA: Crap cu vin roşu si foi de dafin şi langoşi nebune
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 03 Noiembrie 2008

Simona Mihăescu a pregătit două reţete delicioase, ambele foarte uşor de preparat şi săţioase: crap cu vin roşu şi foi de dafin şi langoşi nebune!

Crap cu vin roşu şi foi de dafin

Ingrediente:
- 4 bucăţi de crap
- 1 pahar vin rosu
- 100 g unt
- 1 lingura faina
- 200 g arpagic
- 200 g ciuperci
- foi de dafin
- sare, piper
- cimbru
- pătrunjel verde

Mod de preparare:
Arpagicul curăţat se căleşte în unt. Se adaugă făina, ciupercile feliate, vinul , 1 pahar cu apă, cimbrul şi foile de dafin. Peştele se săreaza şi se piperează, apoi se acoperă cu sosul făcut , lasându-se la foc mic timp de o oră. Se scot feliile de peşte şi se aşează pe farfurie una peste alta, ca o piramidă, de jur-împrejur sosul de arpagic şi ciuperci. Câteva frunze de pătrunjel aduc o pată de culoare acestui fel de mâncare.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Sarutul otravit
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies