Crap cu vin roşu şi foi de dafin
Ingrediente:
- 4 bucăţi de crap
- 1 pahar vin rosu
- 100 g unt
- 1 lingura faina
- 200 g arpagic
- 200 g ciuperci
- foi de dafin
- sare, piper
- cimbru
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Arpagicul curăţat se căleşte în unt. Se adaugă făina, ciupercile feliate, vinul , 1 pahar cu apă, cimbrul şi foile de dafin. Peştele se săreaza şi se piperează, apoi se acoperă cu sosul făcut , lasându-se la foc mic timp de o oră. Se scot feliile de peşte şi se aşează pe farfurie una peste alta, ca o piramidă, de jur-împrejur sosul de arpagic şi ciuperci. Câteva frunze de pătrunjel aduc o pată de culoare acestui fel de mâncare.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|