Friptură-fluture cu sos de brânză
Ingrediente:
4 fire ceapă verde, 2 legături ridichi, 2 lingură unt, 200 g caş proaspăt, 150 g smântână, 400 g muşchi de porc dezosat, sare şi piper.
Mod de preparare:
Cepele se taie în inele subţiri, ridichiile bucăţi mici, în unt se căleşte ceapa , se adaugă caşul şi smântâna şi se lasă la fiert 5-6 min. Carnea tăiată fluture se prăjeşte în unt, câte 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează cu sare şi piper. Ridichiile se amestecă cu sosul de brânză, se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se aşează pe carnea prăjită.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:15 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | Briose cu dragoste 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Briose cu dragoste 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|