Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş

Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş.

Friptură-fluture cu sos de brânză

Ingrediente:
4 fire ceapă verde, 2 legături ridichi, 2 lingură unt, 200 g caş proaspăt, 150 g smântână, 400 g muşchi de porc dezosat, sare şi piper.

Mod de preparare:
Cepele se taie în inele subţiri, ridichiile bucăţi mici, în unt se căleşte ceapa , se adaugă caşul şi smântâna şi se lasă la fiert 5-6 min. Carnea tăiată fluture se prăjeşte în unt, câte 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează cu sare şi piper. Ridichiile se amestecă cu sosul de brânză, se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se aşează pe carnea prăjită.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Concert Loredana - "Maiastra"
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Concert LOREDANA: Maiastra II
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    225 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Drumul catre Soare
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies