Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş

Reteta de ACASA: Friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de friptură-fluture cu sos de brânză şi fursecuri cu griş.

Friptură-fluture cu sos de brânză

Ingrediente:
4 fire ceapă verde, 2 legături ridichi, 2 lingură unt, 200 g caş proaspăt, 150 g smântână, 400 g muşchi de porc dezosat, sare şi piper.

Mod de preparare:
Cepele se taie în inele subţiri, ridichiile bucăţi mici, în unt se căleşte ceapa , se adaugă caşul şi smântâna şi se lasă la fiert 5-6 min. Carnea tăiată fluture se prăjeşte în unt, câte 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează cu sare şi piper. Ridichiile se amestecă cu sosul de brânză, se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se aşează pe carnea prăjită.

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    15 min
    09:15 ProVerde - Acasa primavara 2025
    30 min
    09:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    10:00 Briose cu dragoste
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Doctor de bine - Acasa primavara 2025
    30 min
    01:30 ProVerde - Acasa primavara 2025
    15 min
    01:45 iBani - Acasa primavara 2025
    15 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Briose cu dragoste
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies