Ingrediente ( pentru o tava de 20X20 cm )
115 g fulgi nuca de cocos
190 g faina
250 g zahar
300 ml lapte de soia Inedit
1 plic Praf de copt de la Dr. Oetker
1 lingura Cacao de la Dr. Oetker
1 fiola Esenta de vanilie de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul. Turnam laptele de soia si esenta de vanilie si amestecam bine.
Tapetam o forma cu ulei sau margarina si faina si turnam trei sferturi din aluat.
Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava,
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C si coacem 35-40 minute.
Sugestie: Lasati prajitura sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 75 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|