Ingrediente ( pentru o tava de 20X20 cm )
115 g fulgi nuca de cocos
190 g faina
250 g zahar
300 ml lapte de soia Inedit
1 plic Praf de copt de la Dr. Oetker
1 lingura Cacao de la Dr. Oetker
1 fiola Esenta de vanilie de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul. Turnam laptele de soia si esenta de vanilie si amestecam bine.
Tapetam o forma cu ulei sau margarina si faina si turnam trei sferturi din aluat.
Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava,
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C si coacem 35-40 minute.
Sugestie: Lasati prajitura sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|